CINE SUNTEM NOI?

Societatea comercială Decutherm SRL este producător și distribuitor tâmplărie termopan: uși și ferestre, plase de țânțari și alte accesorii, glafuri aluminiu și PVC. Distribuim cu succes produsele mai multor producători recunoscuți pe piața termopanelor.

Ca și cum de grosimea profilelor depinde calitatea izolației, clienții noștri au la dispoziție diferite tipuri de profile în scopul alegerii celor mai corespunzătoare produse și elemente necesare locuinței lor. Cu ocazia îndeplinirii comenzilor, specialiștii noștri stau întotdeauna la dispoziția clienților noștri cu sfaturi și consilieri, îi acordă ajutor permanent în căutarea și găsirea produselor adecvate pentru izolarea locuințelor și apartamentelor, respectiv în alegerea ușilor și ferestrelor termopane celor mai potrivite.

CARE SUNT SERVICIILE NOASTRE?

Stăm la dispoziția Dumneavoastră cu cea mai mare plăcere. Fie vorba despre o singură fereastră sau uși și ferestre pentru un întreg parc industrial – noi îndeplinim cerința Dumneavoastră!

Societatea nostră oferă servicii de producere, distribuție și instalare de uși și ferestre de termopan, de sisteme de profile de 4, 5 și 6 camere, iar garanția acordată este de 5 ani pentru toate produsele achiziționate. Oferim rulouri și plase de țânțari în diferite modele. Dimensiuni individuale, gamă largă de culori. Oferta de preț și evaluarea lucrărilor sunt gratuite. Întrebați colegii noștri despre promoțiile permanente personal la sediul nostru, prin e-mail sau prin telefon.

Mulțumită experienței noastre de mai mulți ani, ușile și ferestrele termopane, rulourile, ferestrele de mansardă cumpărate la societatea nostră îndeplinesc cu desăvârșire nevoile clienților noștri atât din punct de vedere tehnic, estetic, precum și din aspectul izolației termică și acustică, fonică.

Oferim producerea ușilor și ferestrelor la dimensiuni personalizate, cu termen de livrare de 2 săptămâni.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail