Ferestre termopan

În limbajul curent, se numește termopan fereastra de tip sandwich format din două foi de stică lipite perimetral prin intermediul unei baghete de aluminiu și al unor sigilanți de tip membrană cauciucată. Rezultatul este un geam cu caracteristici de izolare termică deosebită, cu coeficient remarcabil de izolare termică și fonică, iar pe de altă parte care păstrează transparența și lumina spațiilor vitrate.

Ce fel de fereastra?

Acest produs este, de asemenea, disponibil sub diverse calitatăți care vor influența în mod evident prețul întregii structuri. În primul rând, sticla utilizată poate fi trasă sau float. Geamul termopan tras se obține printr-o metodă mai simplă și mai puțin costisitoare, însă specialiștii remarcă mai multe deficiențe de claritate printre care le menționăm efectul de curcubeu și distorsiunea, deformările de imagine. Geamul float este mai scump, însă neajusurile menționate sunt eliminate.

Prețul final este afectat de asemenea de grosimea baghetei de aluminiu folosit la sigilarea sticlei. Astfel, Vă recomandăm instalarea tâmplăriei a cărei geam este încadrat cu baghetă de 16 mm grosime. Doar în acest caz se obține un sistem de profile de 4, 5 și 6 camere pentru a izola bine încăperile de temperatura exterioară.

SUNT REDUCERI?

Bineînțeles, sunt. Este posibil să beneficiați de reduceri. Însă reducerile depind de cantitatea comenzilor. Prețurile oferite sunt în mare parte influențate de cantitatea produselor comandate și fabricate.

GARANTE ACORDATA?

Societatea noastră acordă garanție produselor achiziționate și lucrărilor efectuate. Cu ocazia îndeplinirii comenzilor, stăm întotdeauna la dispoziția clienților noștri cu sfaturi și consilieri, îi acordăm ajutor permanent în căutarea și găsirea produselor adecvate pentru izolarea locuințelor și apartamentelor, respective în alegerea tâmplăriei termopane celor mai potrivite.

CE AM DE FACUT?

Contactați-ne. În urma programării speciliștii noștri vor efectua evaluarea lucrărilor, vor lua măsurile necesare, vor defini împreună cu dumneavoastră parametrii definitivi ale comenzii, iar în puțin timp va demara procesul de execuție.

Geam

Grosimea și calitatea foilor de sticlă influențează și ea coeficientele și caracteristicile  termice, dar mai ales cele de rezistența la impact ale geamului termopan. Cel mai des folosit este geamul de 4 mm, suficient de rezistent pentru ferestrele obișnuite ale unei case de locuit. Însă, pentru vitrine, terase cu ochiuri de geam peste  2 m2 este recomandat folosirea geamului cu grosime de minim 6 mm sau chiar sticlei duplex (stratificat).

Fragilitate

Rezistența la efracție poate fi mărită prin utilizarea unei folii speciale antiefracție aplicată pe interiorul foii exterioare de geam înainte de sigilare. În cazul în care tâmplăria este montată inclinat sau în mediu cu risc sporit (grădinițe, spitale, instituții publice), sticla folosită trebuie securizată în prealabil astfel încât în cazul spargerii eventuale ciuburi rezultate să nu pună în pericol viața celor aflați în apropiere. Toate opțiunile menționate vor afecta prețul final al tâmplăriei în fiecare caz individual.

termooldal

SERVICII

Ferestre termopan

În limbajul curent, se numește termopan fereastra de tip sandwich format din două foi de stică lipite perimetral prin intermediul unei baghete de aluminiu.

MA INTERESEAZA

Usi termopane

Ușile exterioare au un dublu rol: unul funcțional, și altul estetic.

MA INTERESEAZA

Glafuri

Glafurile exterioare și interioare sunt accesoriile indispensabile ale ferestrelor.

MA INTERESEAZA

Rulouri, storuri

Rulourile exterioare sunt caracterizate prin protecție împotriva luminii, a vederii spre interior, iar pe lângă funcția estetică

MA INTERESEAZA

Jaluzele verticale, reluxe

Jaluzele verticale sosesc din lumea birourilor și instituțiilor pentru a cuceri inima propretarilor caselor de locuit.

MA INTERESEAZA

Plase de insecte

Inițial, scopul plaselor de insecte a fost protecția încăperilor împotriva oricărui tip de insecte dăunătoare.

MA INTERESEAZA
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail