Jaluzele verticale

Jaluzele verticale sosesc din lumea birourilor și instituțiilor pentru a cuceri inima propretarilor caselor de locuit. Deși acest proces este încă în curs de desfășurare, jaluzele verticale au obținut deja rezultate semnificative pe parcursul anilor. Chiar dacă culorile uzuale în care se poate achiziționa sunt cele pastelate, specialiștii înregistrează demersuri remarcabile pe acest plan: sunt disponibile deja în toate culorile.

În plus, clienții noștri au la dispoziție o gamă largă de jaluze cu imprimeuri. Ca și cum jaluzele interioare verticale acoperă nu numai geamul, ci în unele cazuri chiar întregul perete, în mod evident au apărut jaluzele cu imprimeuri : cu motive florale, geometrice, figurative și nonfigurative oferind un plus de personalitate unei încăperi, atât cu rol de protecție solară și reglare a cantității de lumină, cât și decorative și estetice în același timp.

 

szalagoldal

SUNT REDUCERI?

Bineînțeles, sunt. Este posibil să beneficiați de reduceri. Însă reducerile depind de cantitatea comenzilor. Prețurile oferite sunt în mare parte influențate de cantitatea produselor comandate și fabricate.

GARANȚIE ACORDATA?

Societatea noastră acordă garanție produselor achiziționate și lucrărilor efectuate. Cu ocazia îndeplinirii comenzilor, stăm întotdeauna la dispoziția clienților noștri cu sfaturi și consilieri, îi acordăm ajutor permanent în căutarea și găsirea produselor adecvate pentru izolarea locuințelor și apartamentelor, respective în alegerea tâmplăriei termopane celor mai potrivite.

CE AM DE FACUT?

Contactați-ne. În urma programării speciliștii noștri vor efectua evaluarea lucrărilor, vor lua măsurile necesare, vor defini împreună cu dumneavoastră parametrii definitivi ale comenzii, iar în puțin timp va demara procesul de execuție.

SERVICII

termoablak

Ferestre termopan

În limbajul curent, se numește termopan fereastra de tip sandwich format din două foi de stică lipite perimetral prin intermediul unei baghete de aluminiu.

MA INTERESEAZA
termoajto

Usi termopane

Ușile exterioare au un dublu rol: unul funcțional, și altul estetic.

MA INTERESEAZA
parkanykiemelt

Glafuri

Glafurile exterioare și interioare sunt accesoriile indispensabile ale ferestrelor.

MA INTERESEAZA
redonykemelt

Rulouri, storuri

Rulourile exterioare sunt caracterizate prin protecție împotriva luminii, a vederii spre interior, iar pe lângă funcția estetică

MA INTERESEAZA
szalagkiemel

Jaluzele verticale, reluxe

Jaluzele verticale sosesc din lumea birourilor și instituțiilor pentru a cuceri inima propretarilor caselor de locuit.

MA INTERESEAZA
szunyogkiemel

Plase de insecte

Inițial, scopul plaselor de insecte a fost protecția încăperilor împotriva oricărui tip de insecte dăunătoare.

MA INTERESEAZA
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail