Initial, scopul plaselor de insecte a fost protectia incaperilor impotriva oricarui tip de insecte daunatoare

Însă, în zilele nostre aceste accesorii ale tâmplăriei îndeplinesc funcții multiple. Pe lângă prevenirea intrării insectelor în încăpere, plasele de insecte oferă protecție împotriva prafului, frunzelor, diferitelor scame și păr de animale alergizante, albine și alte insecte dăunătoare, iar în același timp asigură aerisirea și intrarea-ieșirea netulburată.

Gama largă de plase de insecte oferă soluții durabile și estetice clienților noștri. Grație profesionalismului specialiștilor noștri fiecare își poate găsi plasa de insecte potrivită pentru casa de locuit. Veți putea achiziționa plase de insecte în diferite dimensiuni și configurații, chiar și sisteme de plase de insecte potrivite exact scopului și tâmplăriei dumneavoastră.

SUNT REDUCERI?

Bineînțeles, sunt. Este posibil să beneficiați de reduceri. Însă reducerile depind de cantitatea comenzilor. Prețurile oferite sunt în mare parte influențate de cantitatea produselor comandate și fabricate.

GARANȚIE ACORDATA?

Societatea noastră acordă garanție produselor achiziționate și lucrărilor efectuate. Cu ocazia îndeplinirii comenzilor, stăm întotdeauna la dispoziția clienților noștri cu sfaturi și consilieri, îi acordăm ajutor permanent în căutarea și găsirea produselor adecvate pentru izolarea locuințelor și apartamentelor, respective în alegerea tâmplăriei termopane celor mai potrivite.

CE AM DE FACUT?

Contactați-ne. În urma programării speciliștii noștri vor efectua evaluarea lucrărilor, vor lua măsurile necesare, vor defini împreună cu dumneavoastră parametrii definitivi ale comenzii, iar în puțin timp va demara procesul de execuție.

szunyogoldal

SERVICII

termoablak

Ferestre termopan

În limbajul curent, se numește termopan fereastra de tip sandwich format din două foi de stică lipite perimetral prin intermediul unei baghete de aluminiu.

MA INTERESEAZA
termoajto

Usi termopane

Ușile exterioare au un dublu rol: unul funcțional, și altul estetic.

MA INTERESEAZA
parkanykiemelt

Glafuri

Glafurile exterioare și interioare sunt accesoriile indispensabile ale ferestrelor.

MA INTERESEAZA
redonykemelt

Rulouri, storuri

Rulourile exterioare sunt caracterizate prin protecție împotriva luminii, a vederii spre interior, iar pe lângă funcția estetică

MA INTERESEAZA
szalagkiemel

Jaluzele verticale, reluxe

Jaluzele verticale sosesc din lumea birourilor și instituțiilor pentru a cuceri inima propretarilor caselor de locuit.

MA INTERESEAZA
szunyogkiemel

Plase de insecte

Inițial, scopul plaselor de insecte a fost protecția încăperilor împotriva oricărui tip de insecte dăunătoare.

MA INTERESEAZA
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail