Usi termopan / PVC exterior

Ușile exterioare au un dublu rol: unul funcțional, și altul estetic. Pe planul funcționalității, principala sarcină a ușii de intrare PVC exterior constă în protejarea locuinței / biroului, însă pe plan estetic funcționează în calitate de ornament al fațadei imobilului. Tocmai din această cauză are importanță semnificativă ca ușa de intrare să se armonizează perfect cu stilul imobilului, cu tema arhitecturală a fațadei.

Privind aspectul ușilor exterioare PVC, avem la dispoziție o gamă largă de forme și culori. Forma ușilor PVC este caracterizată de o varietate remarcabilă : cele executate în formă clasică, modernă, simplă sau ornamentată.

Grație sistemului tehnic, constructiv fiabil, ușile din PVC asigură protecție termică și fonică. Sunt rezistente pe termen lung și față de intemperiile, condițiile meteo. Asigură închidere ermetică, sunt ușor de curățate și nu necesită tratament special de suprafață.

Usi de intrare cu paneluri ornamentale

Ușa de intrare este una printre elementele ce definesc aspectul fațadei unui imobil. Ceea ce se referă la stilul ușilor cu paneluri ornamentale, acestea reflectă tradiționalism, modernism, forme exclusive sau chiar extravagante. Prin combinarea sticlei, modelelor și culorilor se obține o gamă largă de varietate în scopul individualizării aspectului exterior al imobilului. Varietatea sticlelor și baghetelor ornamentale le conferă o bogăție estetică superioară. În privința sticlelor panelelor avem la dispozițe, de asemea, de o gamă largă de varietate: fie vorba de un panel plin, cu sticlă opală, cu baghetă ornamental sau sticlă de tip cristal sau Tiffany.

SUNT REDUCERI?

Bineînțeles, sunt. Este posibil să beneficiați de reduceri. Însă reducerile depind de cantitatea comenzilor. Prețurile oferite sunt în mare parte influențate de cantitatea produselor comandate și fabricate.

GARANȚIE ACORDATA?

Societatea noastră acordă garanție produselor achiziționate și lucrărilor efectuate. Cu ocazia îndeplinirii comenzilor, stăm întotdeauna la dispoziția clienților noștri cu sfaturi și consilieri, îi acordăm ajutor permanent în căutarea și găsirea produselor adecvate pentru izolarea locuințelor și apartamentelor, respective în alegerea tâmplăriei termopane celor mai potrivite.

CE AM DE FACUT?

Contactați-ne. În urma programării speciliștii noștri vor efectua evaluarea lucrărilor, vor lua măsurile necesare, vor defini împreună cu dumneavoastră parametrii definitivi ale comenzii, iar în puțin timp va demara procesul de execuție.

Usi glisante si pliante

Recomandăm această categorie acestora care preferă ușile de intrare cu elemente vitrate creând spații vitrate și deschise mari.

Vă stă la dispoziție posibilități multiple în scopul diversificării ușilor prin combinarea aripilor de ușă, panelurilor și sticlei ornamentale. Vă stau la dispoziție numeroase soluții bazate pe o singură cale de rulare sau mai multe căi de rulare. Grație combinării elementelor vitrate clienții noștri vor putea alege în funcție de placul lor printr-o gamă largă de varietate de opțiuni soluția cea mai simpatică, potrivită, adecvată.

Chiar și suprafața ușilor de intrare este caracterizată de o varietate remarcabilă : suprafața poate fi simplă prin aplicarea foliei decorative imitație de lemn, colorat (se poate alege din multe culori) sau chiar și de aluminiu.

ajtooldal

SERVICII

Ferestre termopan

În limbajul curent, se numește termopan fereastra de tip sandwich format din două foi de stică lipite perimetral prin intermediul unei baghete de aluminiu.

MA INTERESEAZA

Usi termopane

Ușile exterioare au un dublu rol: unul funcțional, și altul estetic.

MA INTERESEAZA

Glafuri

Glafurile exterioare și interioare sunt accesoriile indispensabile ale ferestrelor.

MA INTERESEAZA

Rulouri, storuri

Rulourile exterioare sunt caracterizate prin protecție împotriva luminii, a vederii spre interior, iar pe lângă funcția estetică

MA INTERESEAZA

Jaluzele verticale, reluxe

Jaluzele verticale sosesc din lumea birourilor și instituțiilor pentru a cuceri inima propretarilor caselor de locuit.

MA INTERESEAZA

Plase de insecte

Inițial, scopul plaselor de insecte a fost protecția încăperilor împotriva oricărui tip de insecte dăunătoare.

MA INTERESEAZA
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail