Mi is az?

A beltéren használatos könyöklők, valamint a kültéren alkalmazható párkányok a nyílászárók elengedhetetlen kiegészítői. Az épület díszítő elemeként szolgálnak, a párkányok esztétikus megjelenésük mellett azonban szerkezeti funkcióval is rendelkeznek. Alapvető feladata a csapadékvíz elvezetése.

Más tudnivaló

Érdemes odafigyelni a párkány mögött található hőszigetelés folytonos és hézagmentes kialakítására megakadályozva ezzel is a hőhidak kialakulását. A könyöklők és párkányok milyenségét (színét, anyagát) döntően a nyílászárók tulajdonságai határozzák meg. Anyagukat tekintve lehetnek műanyagból, fából, alumíniumból vagy kőből (márvány, gránit, mészkő). Méretüket és színüket illetően is a sokszínűség jellemzi.

 

Vannak árkedvezmények?

Lehetséges árkedvezményben részesülni. Természetesen a rendelés nagyságától függ. Annak függvényében szabjuk árainkat.

Garancia vállalás?

Termékeinkre és a beszerlésre garanciát vállalunk. Megbízásunkban a klienseink mellett vagyunk, hogy megtalálják a lakások és házak legjobb termopán nyílászáró szigetelési megoldásait.

Mit kell tennem?

Lépjen kapcsolatba velünk. Egyeztetés után munkatársunk felkeresi, méreteket vesz, megszületik a megrendelés és rövid kivitelezési folyamat kezdődik.

Műanyagból

A fóliabevonattal ellátott műanyag könyöklőket elsősorban műanyag nyílászárókhoz alkalmazzák, melyek fehér, márvány, illetve fautánzatú színekben, többféle méretben kínálnak választási lehetőséget. Ezen felül UV-stabilak, könnyen tisztíthatók, hő- és fényállósággal, illetve a háztartásban használatos tisztítószerekkel szembeni ellenálló képességgel rendelkeznek.

Egyszerű vágással méretre szabhatók, idomulva ezáltal az egyéni beépítési körülményekhez – új és felújított épületek esetén egyaránt, valamint könnyen és gyorsan beépíthetők.

Alumínium

Kültéri alkalmazásra az egyik legtartósabb megoldás az alumíniumlemezből előállított külső ablakpárkány színterezett felületkezeléssel, melynek köszönhetően jó ellenálló képességgel bír a környezeti hatásokkal szemben. Alacsony hőmozgással rendelkezik,  így  6 m hosszúságig nem szükséges dilatációs rés képzése. A vízvédelmet az első és a hátsó élzáró profilok biztosítják. Alapesetben fehér színben kapható, felár ellenében azonban a Ral színskála szerint bármilyen színben rendelhető – akár igazodva a nyílászáró színéhez.

parkanyoldal

SZOLGÁLTATÁSAINK

Termopán ablakok

A köznyelv termopán ablaknak nevezi azt a két üveglapot, melyet oldalt alumíniumléc keretez és gumírozott membrán szigetel.

EZ ÉRDEKEL

Termopán ajtók

A műanyag bejárati ajtók elsődleges feladata az otthon/ az iroda védelme, de egyben a homlokzat díszeként is funkcionál.

EZ ÉRDEKEL

Párkányok

A beltéren használatos könyöklők, valamint a kültéren alkalmazható párkányok a nyílászárók elegendhetetlen kiegészítői.

EZ ÉRDEKEL

Redőnyök, raffstorok

A redőnyök hatékonyan védik a helyiségeket nyáron a túlmelegedéstől és télen csökkentik a fűtésköltséget, hőszigeteléssel.

EZ ÉRDEKEL

Szalagfüggöny, reluxa

A szalagfüggöny az irodahelyiségek és középületek világából érkezett, hogy meghódítsa a lakástulajok szívét.

EZ ÉRDEKEL

Rovarhálók

Korábban a szúnyoghálók elsődleges célja a szúnyogok távoltartása volt. Napjainkban azonban többszörös funkciót kell ellátniuk.

EZ ÉRDEKEL
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail