Korábban a szúnyoghálók elsődleges célja a szúnyogok távoltartása volt.

Napjainkban azonban többszörös funkciót kell ellátniuk. A szúnyogok bejutásának megakadályozása mellett védelmet kell nyújtaniuk a por, falevelek, különböző allergizáló szöszök, szőr- és hajszálak, méhek és más rovarok behatolása ellen és egyben lehetővé kell tennie a zavartalan szellőztetést és közlekedést is.

Erre kínál esztétikus és tartós megoldást szúnyoghálóink gazdag kínálata, melynek köszönhetően mindenki megtalálhatja a célnak és lehetőségeknek legmegfelelőbb szúnyogháló rendszert.

Vannak árkedvezmények?

Lehetséges árkedvezményben részesülni. Természetesen a rendelés nagyságától függ. Annak függvényében szabjuk árainkat.

Garancia vállalás?

Termékeinkre és a beszerlésre garanciát vállalunk. Megbízásunkban a klienseink mellett vagyunk, hogy megtalálják a lakások és házak legjobb termopán nyílászáró szigetelési megoldásait.

Mit kell tennem?

Lépjen kapcsolatba velünk. Egyeztetés után munkatársunk felkeresi, méreteket vesz, megszületik a megrendelés és rövid kivitelezési folyamat kezdődik.

szunyogoldal

SZOLGÁLTATÁSAINK

Termopán ablakok

A köznyelv termopán ablaknak nevezi azt a két üveglapot, melyet oldalt alumíniumléc keretez és gumírozott membrán szigetel.

EZ ÉRDEKEL

Termopán ajtók

A műanyag bejárati ajtók elsődleges feladata az otthon/ az iroda védelme, de egyben a homlokzat díszeként is funkcionál.

EZ ÉRDEKEL

Párkányok

A beltéren használatos könyöklők, valamint a kültéren alkalmazható párkányok a nyílászárók elegendhetetlen kiegészítői.

EZ ÉRDEKEL

Redőnyök, raffstorok

A redőnyök hatékonyan védik a helyiségeket nyáron a túlmelegedéstől és télen csökkentik a fűtésköltséget, hőszigeteléssel.

EZ ÉRDEKEL

Szalagfüggöny, reluxa

A szalagfüggöny az irodahelyiségek és középületek világából érkezett, hogy meghódítsa a lakástulajok szívét.

EZ ÉRDEKEL

Rovarhálók

Korábban a szúnyoghálók elsődleges célja a szúnyogok távoltartása volt. Napjainkban azonban többszörös funkciót kell ellátniuk.

EZ ÉRDEKEL
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail