Szalagfüggönyök

A szalagfüggöny az irodahelyiségek és középületek világából érkezett, hogy meghódítsa a lakástulajok szívét. Bár a folyamat még tart, a szalagfüggöny már eddig is szép eredményeket tudhat maga mögött. A régi pasztellszíneket ugyan nem hagyta el végleg, mégis nagy lépést tett a színválaszték terén, ma már szinte bármilyen színben kapható.

Emellett mintaválasztéka is bőséges. Mivel a szalagfüggöny általában nem csak magát az ablakot takarja, hanem néhány esetben az egész falat, így adta magát a lehetőség, hogy különböző nonfiguratív minták, vagy poszterszerű képek kerüljenek rá, amivel akár egyedivé is tehetjük a lakásunkat. Így a szalagfüggöny nem csupán az árnyékoló szerepét tölti be, de nagyszerű díszévé is válhat lakásunknak.

szalagoldal

Vannak árkedvezmények?

Lehetséges árkedvezményben részesülni. Természetesen a rendelés nagyságától függ. Annak függvényében szabjuk árainkat.

Garancia vállalás?

Termékeinkre és a beszerlésre garanciát vállalunk. Megbízásunkban a klienseink mellett vagyunk, hogy megtalálják a lakások és házak legjobb termopán nyílászáró szigetelési megoldásait.

Mit kell tennem?

Lépjen kapcsolatba velünk. Egyeztetés után munkatársunk felkeresi, méreteket vesz, megszületik a megrendelés és rövid kivitelezési folyamat kezdődik.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Termopán ablakok

A köznyelv termopán ablaknak nevezi azt a két üveglapot, melyet oldalt alumíniumléc keretez és gumírozott membrán szigetel.

EZ ÉRDEKEL

Termopán ajtók

A műanyag bejárati ajtók elsődleges feladata az otthon/ az iroda védelme, de egyben a homlokzat díszeként is funkcionál.

EZ ÉRDEKEL

Párkányok

A beltéren használatos könyöklők, valamint a kültéren alkalmazható párkányok a nyílászárók elegendhetetlen kiegészítői.

EZ ÉRDEKEL

Redőnyök, raffstorok

A redőnyök hatékonyan védik a helyiségeket nyáron a túlmelegedéstől és télen csökkentik a fűtésköltséget, hőszigeteléssel.

EZ ÉRDEKEL

Szalagfüggöny, reluxa

A szalagfüggöny az irodahelyiségek és középületek világából érkezett, hogy meghódítsa a lakástulajok szívét.

EZ ÉRDEKEL

Rovarhálók

Korábban a szúnyoghálók elsődleges célja a szúnyogok távoltartása volt. Napjainkban azonban többszörös funkciót kell ellátniuk.

EZ ÉRDEKEL
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail