Termopán ablak

A köznyelv termopán ablaknak nevezi azt a szendvics-szerűen összefogott két üveglapot, melyet oldalt alumíniumléc keretez és gumírozott membrán szigetel. Az eredmény egy kiváló hőszigetelő jellemzőkkel rendelkező ablak, amely biztosítja az üvegezett terekre jellemző áttetszőséget.

Milyen is?

Ez a termék is különféle minőségben kapható, ami természetesen befolyásolja a szerkezet árát is. Először is a felhasznált üveg lehet húzott vagy float. A húzott üveg egyszerűbb módszerrel előállítható, viszont több hiányosságot észlelhetünk a tisztasága terén, ugyanis gyakran előforduló hiba a képtorzítás illetve a szivárványeffektus. A float üveg drágább, viszont e fent említett hibákat kiküszöböli.

A végső árat az üveg szigetelésére felhasznált alumíniumkeret vastagsága is befolyásolja. Mi olyan ablak beszerzését javasoljuk, melynek üvegét 16 mm vastagságú szerkezet keretezi. Csak ebben az esetben kapunk egy, a belteret a külső hőmérséklettől hatékonyan elszigetelő, megfelelő méretű légkamrát.

Vannak árkedvezmények?

Lehetséges árkedvezményben részesülni. Természetesen a rendelés nagyságától függ. Annak függvényében szabjuk árainkat.

Garancia vállalás?

Termékeinkre és a beszerlésre garanciát vállalunk. Megbízásunkban a klienseink mellett vagyunk, hogy megtalálják a lakások és házak legjobb termopán nyílászáró szigetelési megoldásait.

Mit kell tennem?

Lépjen kapcsolatba velünk. Egyeztetés után munkatársunk felkeresi, méreteket vesz, megszületik a megrendelés és rövid kivitelezési folyamat kezdődik.

Üveg

Az üveglapok vastagsága szintén befolyásolja a hőtani jellemzőket, de még inkább az ütésállóságot. A leggyakrabban használt, 4 mm-es üveg elég ellenálló egy ház szokványos ablakai számára. Vitrinek, teraszok, 2 m2-nél nagyobb üvegszemek  esetén ajánlott 6 mm vastagságú-, vagy akár duplex üveg használata.

Törékenysége

A betörésbiztosság növelhető egy speciális betörésbiztos fólia felragasztásával a külső üveg belső oldalára még a leszigetelés előtt. Ha a szerkezetet dőlt szögben, vagy nagyobb kockázatú helyiségbe (óvoda, kórház, közintézmény) szerelik, az üveget biztonságossá kell tenni, hogy törés esetén a szilánkok ne veszélyeztessék a közelben levő személyek életét. A felsorolt opciók esetenkénti igénylése befolyásolja a végső árat.

termooldal

SZOLGÁLTATÁSAINK

Termopán ablakok

A köznyelv termopán ablaknak nevezi azt a két üveglapot, melyet oldalt alumíniumléc keretez és gumírozott membrán szigetel.

EZ ÉRDEKEL

Termopán ajtók

A műanyag bejárati ajtók elsődleges feladata az otthon/ az iroda védelme, de egyben a homlokzat díszeként is funkcionál.

EZ ÉRDEKEL

Párkányok

A beltéren használatos könyöklők, valamint a kültéren alkalmazható párkányok a nyílászárók elegendhetetlen kiegészítői.

EZ ÉRDEKEL

Redőnyök, raffstorok

A redőnyök hatékonyan védik a helyiségeket nyáron a túlmelegedéstől és télen csökkentik a fűtésköltséget, hőszigeteléssel.

EZ ÉRDEKEL

Szalagfüggöny, reluxa

A szalagfüggöny az irodahelyiségek és középületek világából érkezett, hogy meghódítsa a lakástulajok szívét.

EZ ÉRDEKEL

Rovarhálók

Korábban a szúnyoghálók elsődleges célja a szúnyogok távoltartása volt. Napjainkban azonban többszörös funkciót kell ellátniuk.

EZ ÉRDEKEL
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail