Műanyag bejárati ajtók

A műanyag bejárati ajtók elsődleges feladata az otthon/ az iroda védelme, de egyben a homlokzat díszeként is funkcionál, ezért legalább ennyire fontos, hogy megjelenésében is harmonikusan illeszkedjen a bejárati ajtó a lakás, az épület stílusához.

A műanyag bejárati ajtók küllemét tekintve széles forma és színválaszték jellemzi. Formavilágukat illetően is sokfélék lehetnek, klasszikusak vagy modernek illetve egyszerűek vagy markánsak.

A műanyag bejárati ajtók szerkezeti felépítésének köszönhetően jó hang- és hőszigetelő tulajdonsággal bírnak. Az időjárás viszontagságaival szemben tartós ellenálló képességgel rendelkeznek. Légmentesen zárnak, könnyen tisztíthatók és nem igényelnek külön felületkezelést.

Paneles bejárati ajtók

Otthonunk homlokzati arculatának meghatározó eleme a bejárati ajtó. A panelbetétes bejárati ajtók stílusukat tekintve hagyományos vagy modern, exkluzív vagy akár extravagáns formavilágot is tükrözhetnek. Az üvegek, mintázatok, és a színek kombinálásával számtalan variációs lehetőség kínálkozik, mellyel egyedivé tehető otthonunk külső megjelenése. A panelek üvegezését illetően is széles választék áll rendelkezésre az egyszerű katedrál üvegezéstől egészen a legbonyolultabb Tiffany üvegezésig.

Vannak árkedvezmények?

Lehetséges árkedvezményben részesülni. Természetesen a rendelés nagyságától függ. Annak függvényében szabjuk árainkat.

Garancia vállalás?

Termékeinkre és a beszerlésre garanciát vállalunk. Megbízásunkban a klienseink mellett vagyunk, hogy megtalálják a lakások és házak legjobb termopán nyílászáró szigetelési megoldásait.

Mit kell tennem?

Lépjen kapcsolatba velünk. Egyeztetés után munkatársunk felkeresi, méreteket vesz, megszületik a megrendelés és rövid kivitelezési folyamat kezdődik.

Valódi osztós bejárati ajtók

Ezen típusú bejárati ajtókat mindazok számára ajánljuk, akik a sok üvegfelülettel rendelkező bejárati ajtókat részesítik előnybe.

Az osztós bejárati ajtók szárnyait változatossá teheti a szárnyosztások kombinálásával, panelbetétek, üvegbetétek alkalmazásával. Számtalan lehetőség áll rendelkezésére az osztók megszerkesztésénél. Az elemek variálhatóságának köszönhetően mindenki a saját ízlésvilágának megfelelően válogathat a sokféle lehetőség közül és választhatja ki a számára legszimpatikusabb/legtetszetősebb megoldást.

A bejárati ajtók felületének milyenségét is sokszínűség jellemzi, amely lehet faerezetű fóliával ellátott, festett (többféle szín közül válogathat) vagy akár alumínium borítású is.

ajtooldal

SZOLGÁLTATÁSAINK

Termopán ablakok

A köznyelv termopán ablaknak nevezi azt a két üveglapot, melyet oldalt alumíniumléc keretez és gumírozott membrán szigetel.

EZ ÉRDEKEL

Termopán ajtók

A műanyag bejárati ajtók elsődleges feladata az otthon/ az iroda védelme, de egyben a homlokzat díszeként is funkcionál.

EZ ÉRDEKEL

Párkányok

A beltéren használatos könyöklők, valamint a kültéren alkalmazható párkányok a nyílászárók elegendhetetlen kiegészítői.

EZ ÉRDEKEL

Redőnyök, raffstorok

A redőnyök hatékonyan védik a helyiségeket nyáron a túlmelegedéstől és télen csökkentik a fűtésköltséget, hőszigeteléssel.

EZ ÉRDEKEL

Szalagfüggöny, reluxa

A szalagfüggöny az irodahelyiségek és középületek világából érkezett, hogy meghódítsa a lakástulajok szívét.

EZ ÉRDEKEL

Rovarhálók

Korábban a szúnyoghálók elsődleges célja a szúnyogok távoltartása volt. Napjainkban azonban többszörös funkciót kell ellátniuk.

EZ ÉRDEKEL
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail