KIK VAGYUNK?

A Decutherm KFT fő tevékenységi területe a termopán ajtók és ablakok, szúnyoghálók és kellékek, alumínium és PVC párkányok forgalmazása. Sikeresen forgalmazzuk több neves cég termékét ezen a területen amelyben tevékenykedünk.

Forgalmazunk több típusú profilt, amik nagyon fontosak, mivel a profil vastagságától függ a szigetelés. Megbízásunkban a klienseink mellett vagyunk, hogy megtalálják a lakások és házak legjobb műanyag nyílászáró és szigetelési megoldásait.

MIVEL FOGLALKOZUNK?

Kézséggel állunk az Ön rendelkezésére. Legyen az egyetlen ablak, vagy akár egy komplett ipari park nyílászáróinak igénye – Megvalósítjuk!

Cégünk fő profilja nyílászárók forgalmazása, beépítése,  4, 5 és 6 légkamrás profilrendszerek 5 év garanciával. Redőnyök és szúnyoghálók többféle kivitelben. Egyedi méretek, széles színválaszték. Díjmentes felmérés és árajánlat. Állandó akcióinkról érdeklődjön személyesen irodánkban, vagy e-mailben, vagy telefonon.
Több éves szakmai tapasztalatunk eredményeként a nálunk vásárolt és általunk beépített nyílászárók, redőnyök, tetőtéri ablakok, maximálisan kielégítik ügyfeleink igényeit mind műszaki és esztétikai, mind hő- és hangszigetelési szempontból.

Ajtó, ablak gyártását egyedi méretre, 2 hetes szállítási határidővel is tudjuk vállalni.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail